Курси по Flutter

БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ З ПРАКТИКОЮ НА РЕАЛЬНИХ
ПРОЄКТАХ З ПОДАЛЬШИМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Безкоштовні курси Flutter

з працевлаштуванням

Безкоштовні курси Flutter Безкоштовні курси Flutter

Flutter – це фреймворк, що дозволяє створювати кросплатформені додатки як для iOS, так і для Android, максимально наближені до нативних. На сьогоднішній день – один з найбільш перспективних в розробці мобільних додатків взагалі. При цьому кількість фахівців, які володіють цим фреймворком хоча б на рівні junior, порівняно з потребами ринку мобільного розробки, дуже невелика.

 

Це означає, що будь-який грамотний фахівець, який пройшов навчання Flutter, без проблем знайде високооплачувану і цікаву зайнятість з перспективою подальшого зростання до middle і далі до senior-розробника. Але є одна проблема: хороші курси по Flutter знайти настільки ж складно, як хороших програмістів. Адже розробники вважають за краще не викладати, а працювати в реальному секторі – де і грошей більше, і цікавіше. Крім того, комерційні курси Flutter часто не надто ефективні, і в результаті слухачеві після їх закінчення бракує знань і практичних навичок.

 

Ми пропонуємо піти іншим шляхом – це безкоштовні уроки Flutter з перспективою успішного працевлаштування в компанії AVADA MEDIA. Наші уроки будуються не за класичною схемою групових занять в аудиторії, так що ви зможете пройти курс без відриву від основної діяльності.

У нас немає викладачів – зате є куратори, в ролі яких – практикуючі фахівці компанії рівня middle і senior. Слухачі навчаються за ексклюзивними відеоуроками, які підготували наші програмісти на основі реальних розробок, а будь-які питання завжди можуть обговорити з кураторами в закритій групі в Telegram або по відеозв’язку. Надалі ви проходите практику також на реальних розробках компанії, приймаючи в них участь нарівні з досвідченими програмістами.

 

Такий підхід сприяє інтенсивному залученню в процес засвоєння навичок і знань, і буквально через кілька місяців ви зможете стати членом дружної команди AVADA MEDIA – звичайно, якщо проявите належну старанність.

 

 

Чим гарний фреймворк Flutter

SPACELAB

Чим гарний фреймворк Flutter Чим гарний фреймворк Flutter

Нативні додатки для iOS і Android, створювані на цьому фреймворку, відрізняються високою функціональністю і гнучкістю. Розробнику доступні легко налаштовані віджети, що дозволяють створювати інтерфейси для самих різних завдань. Архітектура фреймворка Flutter забезпечує високий рівень налаштувань, завдяки чому рендеринг відбувається в найкоротші терміни.

 

 

Готові віджети містять такі широко використовувані елементи, як прокрутка, шрифт, іконки і т.д., причому працюють вони однаково коректно і на iOS, і на Android, так як розробники Flutter врахували всі критичні відмінності в платформах. Доступне гаряче перезавантаження, що відкриває шлях до необмежених експериментів з дизайном інтерфейсів і функціями програми – і що дозволяє швидко правити будь-які баги. Зручна функція емуляції під різні платформи спрощує тестування.

 

Flutter з’явився порівняно недавно і вже увійшов в десятку найбільш популярних інструментів для мобільного розробки, продовжуючи набирати популярність і обзаводитися новим функціоналом. Воно й не дивно, адже розробляти мобільні додатки на ньому простіше і дешевше, при цьому на виході при використанні цієї кросплатформної технології виходять нативні додатки з усіма їх перевагами. Все це призвело до того, що попит на програмістів Flutter зростає швидше, ніж пропозиція ринку праці.

Безкоштовні курси програмування зі стажуванням на реальних проєктах
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

Що ви отримаєте при проходженні курсу по Flutter

SPACELAB

Що ви отримаєте при проходженні курсу по Flutter Що ви отримаєте при проходженні курсу по Flutter

Безкоштовний курс Flutter від AVADA MEDIA розрахований на тих, хто вже має певний бекграунд в програмуванні, оскільки з нуля готувати фахівців занадто складно і не входить в наші завдання.

 

Але ви можете приєднатися до курсів, навіть якщо ви талановитий самоучка, так як набір здійснюється на підставі анкети і співбесіди. В процесі навчання програмуванню на Flutter велику увагу буде приділено мові Dart, яка відноситься до об’єктно-орієнтованих мов програмування.

 

Тому простіше розібратися в тонкощах програмування на Flutter буде саме тим, хто вже знайомий з будь-якою іншою об’єктно-орієнтованою мовою і принципами її побудови.

Крім того, в ході курсів ви ознайомитеся з інтегрованими середовищами розробки на базі Intellij IDEA і VS Code, а також системою контролю версій Git. Розберетеся в принципах написання чистого коду SOLID.

 

Якщо ви вже володієте базовими знаннями в програмуванні – заповнюйте на нашому сайті анкету. У разі, якщо ви пройдете первинний відбір, вас запросять на співбесіду. Після чого всі слухачі отримають доступ в особистий кабінет з усіма матеріалами і закриту групу в Telegram для оперативного зв’язку з кураторами та обговорення практичних питань.

 

Уже з перших днів вас чекає швидке занурення в нову професію і робота над реальними проєктами, а після закінчення навчання – працевлаштування в одну з кращих IT-компаній України, що працює з замовниками з усього світу.

НЕ ПРОСТО НАВЧАННЯ, А ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В СЕРЕДОВИЩЕ РОЗРОБКИ

ДЛЯ КОГО: ДЛЯ КОГО:

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

SPACE LAB

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Після навчання та успішного складання всіх завдань кращим студентам буде запропонована робота в команді AVADA-MEDIA віддалено або в офісі компанії за адресою Одеса, вул. Космонавтів, 32

ABOUT
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

КОМАНДА AVADA-MEDIA

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

КОМАНДА AVADA-MEDIA КОМАНДА AVADA-MEDIA

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Напишіть нам

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання? Напишіть нам

+
@
ЗГОДА НА ОБРОБКУ персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Безкоштовне навчання

РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB

найняти команду

розробників розробників

Долучайтеся до нас

+ 38 (097) 036 29 32
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@