facebook

Курси по JavaScript

БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ ПО JAVASCRIPT-РОЗРОБЦІ З ПРАКТИКОЮ НА РЕАЛЬНИХ
ПРОЕКТАХ І ПОДАЛЬШИМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Курси JavaScript в AVADA MEDIA

з працевлаштуванням

Курси JavaScript в AVADA MEDIA Курси JavaScript в AVADA MEDIA

Програмування було і ще довго буде залишатися прибутковою, цікавою і перспективною професією зі значною творчої складової. Одним з найбільш популярних мов програмування вже досить давно є JavaScript. Так відбувається завдяки його універсальності. Адже дана мова програмування застосовується як вбудований для здійснення програмного доступу до об’єктів веб-додатків.

 

Він широко використовується в браузерах як мова сценаріїв для того, щоб надати інтерактивність сторінок сайтів. Оскільки практично кожен сучасний сайт або веб-додаток використовують компоненти, створені на мові Java Script, попит на програмістів вкрай високий – на ринку спостерігається регулярний дефіцит таких фахівців.

 

А значить, і курси по JS, онлайн або аудиторні, користуються великим інтересом. Але з навчанням є кілька проблем. По-перше, комерційні курси за рівнем освіти часто не відповідають вартості – адже їм потрібно витрачати гроші на оренду, просування і недешеві послуги тренерів.

По-друге, кращі фахівці вважають за краще працювати в практичному секторі, так як це цікавіше, вигідніше і менш клопітно. ВНЗ просто не встигають за розвитком сучасних мов програмування – зазвичай програма навчання JavaScript в них відстає на 2-3 роки мінімум.

 

 

Чому варто записатися на курси JavaScript

SPACELAB

Чому варто записатися на курси JavaScript Чому варто записатися на курси JavaScript

Вихід є – це безкоштовні курси JavaScript з працевлаштуванням.

 

 

Ми вважаємо, що кожен, хто досить мотивований працювати в IT, повинен мати можливість отримати якісні знання та практику безкоштовно. Тому наш курс JavaScript для початківців має на увазі значне упор на практику, все куратори – це практикуючі senior розробники компанії AVADA MEDIA. Наш інтерактивний курс JavaScript розрахований на тих, хто вже має певне уявлення про програмування.

 

Уроки JavaScript для початківців програмістів проводяться онлайн, все навчальні матеріали створені нашими програмістами на основі реальних кейсів. Проходити навчання JavaScript можна в домашніх умовах – доступ надається в особистому кабінеті слухача. Виконуючи практичні завдання, ви можете отримувати допомогу кураторів компанії. Для цього працює закрита група в Telegram, також можна використовувати відеозв’язок.

Безкоштовні курси програмування зі стажуванням на реальних проєктах
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

Що повинен знати фахівець з JavaScript

SPACELAB

Що повинен знати фахівець з JavaScript Що повинен знати фахівець з JavaScript

Особливо важливою частиною уроків JavaScript є практика. Причому з певного моменту слухач курсів зможе почати занурюватися в реальну розробку – багато практичні завдання виконуються на реальних комерційних кейсах. Ви можете подивитися портфоліо компанії, щоб зрозуміти рівень реалізованих проектів.

 

 

В результаті навчання ви оволодієте наступними знаннями та навичками:

  • основи програмування на JavaScript;
  • концепції і принципи розробки;
  • широко використовувані технології – AJAX та інші;
  • робота з системою контролю версій Git;
  • фреймворки і бібліотеки JavaScript – основний інструмент розробника: React, Vue і інші;
  • ви навчитеся створювати додатки на мові JavaScript;
  • вивчіть принципи об’єктно-орієнтованого програмування;
  • WEB, CSS, HTML.

Кожна тема безкоштовних курсів JavaScript передбачає закріплення практикою – виконання конкретних практичних завдань в тісному контакті з кураторами компанії AVADA MEDIA. Після закінчення курсів самих мотивованих і здатних слухачів чекає працевлаштування в одній з найбільш перспективних IT-компаній України, що працює в тому числі і з зарубіжними замовниками.

Як стати слухачем

SPACELAB

Як стати слухачем Як стати слухачем

Безкоштовні курси JavaScript орієнтовані на тих, хто вже має певний рівень знань і навичок в програмуванні. Навіть якщо ви самоучка і хочете оволодіти знаннями системно, щоб отримати високооплачувану перспективну професію – цей курс для вас. Щоб взяти участь, заповніть анкету на сайті і пройдіть співбесіду. Після цього ви отримуєте доступ до особистого кабінету.

 

Якщо все вищеперелічене не викликає у вас тривоги, і ви вже володієте базовими знаннями в програмуванні – найкраще, але не обов’язково, в мобільній розробці – заповнюйте на нашому сайті анкету.

 

У разі, якщо ви пройдете первинний відбір, вас запросять на співбесіду. Після чого всі слухачі отримають доступ в особистий кабінет з усіма матеріалами і закриту групу в Telegram для оперативного зв’язку з кураторами та обговорення практичних питань.

Уже з перших днів вас чекає швидке занурення в нову професію і робота над реальними проектами, а після закінчення навчання – працевлаштування в одній з кращих IT-компаній України, що працює з замовниками з усього світу.

 

НЕ ПРОСТО НАВЧАННЯ, А ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В СЕРЕДУ РОЗРОБКИ

ДЛЯ КОГО: ДЛЯ КОГО:

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

SPACE LAB

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Після навчання та успішного складання всіх завдань кращим студентам буде запропонована робота в команді AVADA-MEDIA віддалено або в офісі компанії за адресою Одеса, вул. Космонавтів, 32

ABOUT
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

КОМАНДА AVADA-MEDIA

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

КОМАНДА AVADA-MEDIA КОМАНДА AVADA-MEDIA

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Напишіть нам

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання? Напишіть нам

+
@
ЗГОДА НА ОБРОБКУ персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Безкоштовне навчання

РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB

найняти команду

розробників розробників

+
@

Долучайтеся до нас

+ 38 (097) 036 29 32
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом