Курси розробки додатків на Android

БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ ПО ANDROID-РОЗРОБЦІ НА РЕАЛЬНИХ
ПРОЄКТАХ З ПОДАЛЬШИМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Курси по Android-розробці

з працевлаштуванням

Курси по Android-розробці Курси по Android-розробці

На перший план в якості пристроїв доступу в інтернет поступово виходять смартфони. А на першому місці серед них – смартфони з операційною системою Android. І навчання розробці додатків для смартфонів та інших пристроїв з цією операційною системою – дуже затребувана послуга на ринку. Адже і попит на розробників дуже високий, він стабільно перевищує пропозицію, так що фахівці навіть рівня junior швидко знаходять постійну зайнятість або успішно працюють на фрілансі.

 

Інвестувавши в навчання програмуванню на Андроїд, ви зможете займатися перспективною, цікавою і високооплачуваною діяльністю. Але як знайти курси Андроїд розробки хорошої якості?

 

Адже фахівці високого класу воліють працювати на ринку в якості програмістів, а не викладати – із зазначених вище причин. До того ж, якість комерційних курсів часто просто не відповідає фінансовим запитам їх організаторів. ВНЗ пропонують занадто консервативну і довгострокову програму підготовки, що в IT неприйнятно. Вихід – безкоштовні курси Андроїд розробника, орієнтовані на високо мотивованих слухачів з базовою підготовкою в області IT.

 

Ми організовуємо безкоштовні курси Андроїд з можливістю подальшого працевлаштування в AVADA MEDIA в зв’язку з розширенням масштабів діяльності. Подивіться наші проєкти в портфоліо – саме цим ви зможете займатися, пройшовши курси розробка мобільних додатків під Android.

У чому особливість нашого курсу

SPACELAB

У чому особливість нашого курсу У чому особливість нашого курсу

Курси розробки на Android в компанії AVADA MEDIA проводяться за нестандартною методикою. Немає викладачів – є куратори, в ролі яких виступають наші senior-програмісти і менеджери, які завжди готові прийти на допомогу і проконсультувати слухача з будь-яких питань.

 

Навчання проводиться у форматі докладних відео-уроків з додатковими матеріалами. Після кожної пройденої теми слухачі виконують практичні завдання з теми курсу розробки на Андроїд.

 

Ще однією особливістю навчання Android розробці є практика на реальних проектах. З певного моменту всі практичні завдання, які отримує користувач, є частиною реальної роботи компанії над комерційними проєктами.

Ознайомитися з нашими проєктами можна в портфоліо на сайті. Такий спосіб навчання гарантує швидке залучення слухача в реальну практику компанії. Закінчивши курси по Андроїд розробці, кращі слухачі будуть працевлаштовані в компанії AVADA MEDIA.

Якими навичками ви будете володіти після курсу

SPACELAB

Якими навичками ви будете володіти після курсу Якими навичками ви будете володіти після курсу

В ході поглибленого вивчення Android на курсах онлайн ви опануєте тонкощі професійної розробки додатків. Ви зрозумієте, як створювати з нуля і як переробляти код клієнтської і серверної частини додатків, зможете створювати власні додатки. Крім того, курси Android розробки включать в себе навчання наступним компетенцій:

 

  • розуміння повного циклу розробки до розміщення в Google Play;
  • розуміння особливостей різних архітектур і вміння вибрати найбільш підходящу;
  • використання високопродуктивних БД;
  • створення клієнт-серверних додатків.

 

Програма курсу Android включає мову Kotlin, уроки якого є базовими. На цій мові розробляють безліч функціональних нативних додатків для операційної системи Android.

Також слухач вивчає середу Android studio, навчається роботі з бібліотеками, базами даних і т.д.

 

Безкоштовні курси програмування зі стажуванням на реальних проєктах
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

Що ми пропонуємо слухачам курсів по Андроїд

SPACELAB

Що ми пропонуємо слухачам курсів по Андроїд Що ми пропонуємо слухачам курсів по Андроїд

Якщо вас зацікавила пропозиція і у вас є базові знання в області програмування, необов’язково для Android, вам потрібно записатися на курси в два кроки: заповнити анкету і в разі успішного відбору пройти співбесіду з нашим фахівцем.

Після цього ви отримаєте доступ до особистого кабінету з навчальними матеріалами та прямий зв’язок з кураторами. Також ми включаємо слухачів курсів в закриту групу в Telegram для оперативного вирішення навчальних питань. Успішного навчання!

НЕ ПРОСТО НАВЧАННЯ, А ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В СЕРЕДОВИЩЕ РОЗРОБКИ

ДЛЯ КОГО: ДЛЯ КОГО:

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

SPACE LAB

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Після навчання та успішного складання всіх завдань кращим студентам буде запропонована робота в команді AVADA-MEDIA віддалено або в офісі компанії за адресою Одеса, вул. Космонавтів, 32

ABOUT
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

КОМАНДА AVADA-MEDIA

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

КОМАНДА AVADA-MEDIA КОМАНДА AVADA-MEDIA

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Напишіть нам

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання? Напишіть нам

+
@
ЗГОДА НА ОБРОБКУ персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Безкоштовне навчання

РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB

найняти команду

розробників розробників

Долучайтеся до нас

+ 38 (097) 036 29 32
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@