Курси Express.js

БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ ПО EXPRESS.JS НА РЕАЛЬНИХ
ПРОЄКТАХ З ПОДАЛЬШИМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Курси по Express.js

з працевлаштуванням

Курси по Express.js Курси по Express.js

Програмування – професія перспективна і прибуткова. Розвиток мережі інтернет, поява все нових пристроїв, нові послуги – все це породжує великий попит в спеціалізованому і складному програмному забезпеченні, яке хтось повинен створювати. Навчання програмістів в нашій країні залишає бажати кращого – багато фахівців є самоучками, програми ВНЗ відстають від реальності, а численні приватні курси часто надмірно дорогі і не виправдовують очікувань слухачів.

 

Ми в компанії AVADA MEDIA вважаємо, що доступ до знань для тих, хто хоче і може їх застосовувати, не повинен бути складним. І тому, в зв’язку з розширенням масштабів діяльності, запрошуємо слухачів на безкоштовний курс по Express.js з подальшим працевлаштуванням.

Для того, щоб записатися на безкоштовні уроки Node.js Express, досить:

 

  • мати певний досвід в розробці програмного забезпечення;
  • заповнити анкету на сайті компанії;
  • пройти співбесіду та конкурсний відбір.

 

Онлайн курс являє собою докладні відеоуроки в комплексі з практичними завданнями і стажуванням слухачів на реальних комерційних проєктах AVADA MEDIA під керівництвом і за допомогою кураторів – наших сеньйор-програмістів. Такий підхід дозволяє з перших днів зануритися в реальну роботу, на практиці закріплюючи всі отримані знання. У слухачів є можливість в будь-який час отримати консультацію тренерів.

 

Такий формат навчання, при якому слухач відразу отримує можливість працювати з реальними кейсами, не пропонують ні ВНЗ, ні комерційні школи і курси. Саме завдяки йому наші студенти проходять уроки Express.js швидко і починають роботу в якості самостійних фахівців компанії.

Чому Express.js такий актуальний

SPACELAB

Чому Express.js такий актуальний Чому Express.js такий актуальний

Express.js – це популярний фреймворк, який розроблений для використання в середовищі розробки з відкритим вихідним кодом Node.js. Це середовище дозволяє створювати додатки і серверні інструменти на мові JavaScript. Для веб-розробника середовище має ряд переваг:

 

  • висока продуктивність, що дозволяє розробляти веб-додатки для роботи, наприклад, в реальному часі;
  • код на поширеній мові JavaScript;
  • доступ до менеджера пакетів Node (NPM);
  • портативність – середовище має версії для всіх поширених операційних систем, в тому числі серверних, включаючи FreeBSD, Linux, OS X, WebOS, NonStop OS;
  • відмінна підтримка хостинг-провайдерами – додатки, створені з використанням фреймворку Express.js, працюватимуть на абсолютній більшості серверів хостингу;
  • активна спільнота розробників, в якому початківці програмісти завжди зможуть запитати поради.

Express.js представляє розробникам безліч функціональних можливостей для розробки як мобільних, так і веб-додатків.

Він простий в освоєнні за рахунок гнучкості і мінімалістичності, є найпопулярнішим у всьому великому сімействі фреймворків для Node.

 

Розробникам Express.js пропонує широкий набір механізмів:

 

  • можливість написання обробників запитів з HTTP-методами, що відрізняються в різних URL;
  • програмне забезпечення для додаткової обробки запитів в конвеєрі обробки;
  • інтеграцію з механізмами рендерингу view для генерації відповідей і багато іншого.

 

Мінімалістичний фреймворк його розробники доповнили пакетами проміжного і додаткового програмного забезпечення, яке дозволить вирішити будь-яке вузькоспеціалізоване завдання веб-розробки.

 

Завдяки цьому освоєння Express.js може проходити поетапно. До послуг розробників безліч зручних бібліотек для роботи з сеансами, входами, файлами cookies, даними POST, параметрами URL. Завдяки такому широкому вибору фреймворк надає необмежені можливості для творчості.

 

 

Безкоштовні курси програмування зі стажуванням на реальних проєктах
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

Що ми пропонуємо слухачам

SPACELAB

Що ми пропонуємо слухачам Що ми пропонуємо слухачам

Для всіх бажаючих працювати в сучасній IT-компанії та тих, хто має досвід у програмуванні, ми пропонуємо заповнити анкету на сайті. У разі схвалення ви пройдете невелику співбесіду, після чого у разі успіху отримаєте доступ до особистого кабінету.

У кабінеті слухачам надається доступ до відеоуроків та практичних завдань. Уроки можна проходити без відриву від поточної діяльності. Також практичне навчання можливе у нашому офісі.

 

Будь-яку проблему або завдання під час виконання практичних завдань можна обговорити та розібрати з кураторами. Завдяки цьому та участі у реальних проєктах вже на стадії навчання вже з перших днів ви зможете повноцінно включитись у професію програміста. Стати членом дружньої команди AVADA MEDIA, пройшовши безкоштовний курс з максимальним залученням!

 

На сайті компанії AVADA MEDIA ви зможете знайти розділ портфоліо з перерахуванням технологій, у тому числі Express.js, що використовуються при розробці, і переконатися у високому професіоналізмі наших розробників.

НЕ ПРОСТО НАВЧАННЯ, А ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В СЕРЕДОВИЩЕ РОЗРОБКИ

ДЛЯ КОГО: ДЛЯ КОГО:

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

SPACE LAB

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Після навчання та успішного складання всіх завдань кращим студентам буде запропонована робота в команді AVADA-MEDIA віддалено або в офісі компанії за адресою Одеса, вул. Космонавтів, 32

ABOUT
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

КОМАНДА AVADA-MEDIA

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

КОМАНДА AVADA-MEDIA КОМАНДА AVADA-MEDIA

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Напишіть нам

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання? Напишіть нам

+
@
ЗГОДА НА ОБРОБКУ персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Безкоштовне навчання

РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB

найняти команду

розробників розробників

Долучайтеся до нас

+ 38 (097) 036 29 32
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@