facebook

Курси по С++

БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ ПО NODE.JS НА РЕАЛЬНИХ
ПРОЄКТАХ З ПОДАЛЬШИМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Курси по С++

з працевлаштуванням

Курси по С++ Курси по С++

Професія програміста – перспективна і прибуткова, і багато хто намагається освоїти її самостійно. Однак без можливості тренування на реальних проєктах, без інтеграції в колектив програмістів зробити це складно. Ви замислювалися над тим, щоб розвинути свої навички програмування, пройшовши спеціальні курси по C ++?

 

Тоді пропонуємо вам безкоштовні уроки програмування C ++ з можливістю подальшого працевлаштування. У компанії AVADA MEDIA ви зможете пройти навчання С ++ під керівництвом досвідчених сеньйор-програмістів.

 

Ми пропонуємо вивчення мови C ++ по відеоурокам і практичним завданням, виконувати які можна віддалено або в нашому офісі.

Особливість безкоштовних курсів програмування С ++ в нашій компанії – в навчанні на реальних проєктах, такого не пропонують курси і тим більше вищі навчальні заклади. Завдяки такому підходу ви освоюєте матеріал набагато швидше, а головне, повніше, ніж при використанні традиційних методик.

 

Чому варто вибрати C ++

SPACELAB

Чому варто вибрати C ++ Чому варто вибрати C ++

Мова С ++ – компільована, статистично типізована мова, якою можна створювати різні програми і додатки. Вона підтримує кілька парадигм:

 

  • процедурне програмування;
  • об’єктно-орієнтоване;
  • узагальнене.

 

Також підтримує обробку винятків, віртуальні функції, забезпечує модульність і роздільну компіляцію. Стандартна бібліотека мови включає загальновживані алгоритми програмування. В цілому мова поєднує можливості і ознаки високо- і низькорівневих мов, і в порівнянні з попередньою мовою С приділяє значну увагу об’єктно-орієнтованому програмуванню (до речі, ми також пропонуємо безкоштовне навчання мови C).

 

Це універсальна мова широко застосовується для розробки найрізноманітнішого програмного забезпечення та є в цілому однією з найбільш популярних. Тому уроки програмування на С і С ++ – це відмінна інвестиція в майбутній фах. На С ++ пишуться операційні системи і прикладні програми, створюються драйвери та додатки для сфери інтернету речей і для серверів, розважальні програми.

Мова прекрасно оптимізована, програми на ній відрізняються високою швидкодією. Поширеною є ситуація, коли код пишеться на одній з високорівневих мов, після чого код переноситься на С ++. Широко застосовується мова і в ігровій індустрії, навіть при створенні ААА-ігор, для чого є кілька причин:

 

 

  • вона зручна для оптимізації завдяки гнучкості і можливостям для об’єктно-орієнтованого програмування;
  • можливість використання власного движка для контролю ігрових механік;
  • можливості для платформ;
  • створення шейдерів – ділянок коду, що виконують складні графічні завдання.

 

 

Застосовується С ++ також для майнінгу біткоінів і навчання нейромереж. До переваг мов С і С ++ можна віднести також повну взаємну сумісність, високу обчислювальну продуктивність і швидкість роботи, можливості для розширення підтримки парадигм, які не включені безпосередньо. Мови дуже доступні для постійного вдосконалення навичок і знань завдяки широкому асортименту літератури і ресурсів, великій і активній спільноті, частиною якої є і наші програмісти.

 

Безкоштовний курс також включає уроки по Visual Studio C ++ і уроки dev C ++, двом найбільш поширеним зручним інтегрованим середовищам для розробки додатків на цій мові з компіляторами.

Безкоштовні курси програмування зі стажуванням на реальних проєктах
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

Що ми пропонуємо і як зареєструватися на курси

SPACELAB

Що ми пропонуємо і як зареєструватися на курси Що ми пропонуємо і як зареєструватися на курси

Перш за все, ми пропонуємо C ++ уроки для просунутих самоучок або для практикуючих програмістів, які хочуть освоїти нові області. Тобто, якщо ви хочете пройти наш курс, у вас повинно бути базове уявлення про програмування. Найбільш успішним слухачам ми пропонуємо подальше працевлаштування в компанії AVADA MEDIA. Ви можете подивитися портфоліо на сайті, щоб ознайомитися з масштабом і напрямками нашої роботи.

 

Для подачі заявки вам необхідно заповнити анкету. Після відбору вам потрібно пройти невелику співбесіду, і, в разі успіху, ви отримаєте доступ до особистого кабінету на сайті AVADA MEDIA. В особистому кабінеті розміщені посилання на відеоуроки та додані до них практичні завдання.

 

У будь-який час при роботі над матеріалом ви можете звернутися до кураторів – практикуючих програмістів компанії. З певного моменту ваші навички під час навчання будуть застосовуватися на практичному матеріалі – в реальних комерційних проєктах, над якими працюють програмісти компанії.

Виконувати практичні завдання можна віддалено, або в офісі компанії в Одесі. За результатами навчання, якщо ви проявите себе з хорошого боку, ви зможете стати членом дружної команди AVADA MEDIA і почати роботу в цікавій і перспективній сфері.

 

 

НЕ ПРОСТО НАВЧАННЯ, А ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В СЕРЕДОВИЩІ РОЗРОБКИ

ДЛЯ КОГО: ДЛЯ КОГО:

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

SPACE LAB

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Після навчання та успішного складання всіх завдань кращим студентам буде запропонована робота в команді AVADA-MEDIA віддалено або в офісі компанії за адресою Одеса, вул. Космонавтів, 32

ABOUT
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

КОМАНДА AVADA-MEDIA

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

КОМАНДА AVADA-MEDIA КОМАНДА AVADA-MEDIA

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Напишіть нам

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання? Напишіть нам

+
@
ЗГОДА НА ОБРОБКУ персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Безкоштовне навчання

РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB

найняти команду

розробників розробників

+
@

Долучайтеся до нас

+ 38 (097) 036 29 32
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом