Курси по Node.js

БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ ПО NODE.JS З ПРАКТИКОЮ НА РЕАЛЬНИХ
ПРОЄКТАХ З ПОДАЛЬШИМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Курси по Node.js

з працевлаштуванням

Курси по Node.js Курси по Node.js

Сьогодні програмування перестало бути професією майбутнього, адже майбутнє вже настало. З’явилися десятки мов програмування, попит на розробників на ринку настільки великий, що іноді перевищує пропозицію. До того ж увійти в сферу IT сьогодні досить просто, адже є маса докладної документації, в тому числі і російською мовою, і велика спільнота. Все, що потрібно для цього – мати терпіння, посидючість і бажання розвиватися.

 

IT-сфера охоплює безліч напрямків, починаючи з Data Science і програмування вбудованих систем і закінчуючи веб-розробкою. В останній лідирує мова JavaScript. На ній написано приблизно 97% всіх сайтів. Завдяки цьому, а також великій спільноті розробників та сталого розвитку мови, JS з року в рік визнають однією з найпопулярніших мов програмування.

Раніше JavaScript виконувала функції лише на стороні клієнта і не вміла працювати з базами даних, зовнішніми бібліотеками або виконувати роль веб-сервера. Все змінилося після появи Node.js, який перетворює JS в машинний код, зрозумілий процесору. Завдяки цьому можна писати на одній мові як на стороні клієнта, так і браузера. Це перетворює frontend розробника в full-stack.

 

Чи вмієте писати на JavaScript, але хотіли б поліпшити свої знання, навчившись працювати на стороні сервера? Онлайн школа програмування AVADA MEDIA створена для того, щоб знайти талановитих розробників, готових навчатися і розвиватися в IT-сфері з подальшим працевлаштуванням в компанії. Ми запрошуємо вас на наші Node.js курси зі стажуванням в реальних проєктах, де ви дізнаєтеся всі тонкощі роботи з середовищем виконання JS.

 

Переваги вивчення Node.js

SPACELAB

Переваги вивчення Node.js Переваги вивчення Node.js

Node.js – це середовище виконання JavaScript, яка перетворює JS з вузькоспеціалізованої мови в мову загального призначення. Завдяки цьому розробники можуть виконувати JS на обох сторонах: клієнта і сервера. Для реалізації Node.js використовується движок V8 від Google, що забезпечує високу швидкість роботи.

 

Одна з переваг Node.js полягає в тому, що розробники можуть писати код на одній мові, яка буде однаково працювати на різних ОС, завдяки існуванню середовища виконання.

 

Крім того, Node.js використовує неблокуючі моделі введення / виведення, що дозволяє писати асинхронний код. Завдяки цьому сервер може читати файли, запитувати дані і робити інші дії одночасно.

 

Йому не потрібно чекати відправки відповіді API, щоб перейти до наступного API.

 

На нашому курсі Ви дізнаєтеся про інші особливості середовища виконання – NPM (Node Package Manager або менеджер пакетів). Будь-розробник може упакувати свої бібліотеки та рішення в модулі, доступні для установки кожному бажаючому.

За допомогою менеджера пакетів було зібрано сотні тисяч інструментів для роботи і бібліотек, які роблять розробку швидшою і ефективнішою.

 

Сфера застосування середовища виконання найрізноманітніша: розробка серверних додатків, консольних утиліт, мобільних додатків та ін. Безліч компаній використовує в бекенд саме NODE.js. Деякі з них – це Netflix, Uber і Yahoo.

Безкоштовні курси програмування зі стажуванням на реальних проєктах
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

Як влаштований наш курс

SPACELAB

Як влаштований наш курс Як влаштований наш курс

Node.js навчання проходить у форматі відеоуроків, які підготували наші фахівці. У них ви дізнаєтеся про всі тонкощі роботи з середовищем виконання, наприклад, як працює Event Loop і асинхронність, як писати асинхронний код, тестувати програми. Вас також чекають практичні заняття та участь в реальних проєктах компанії. Все це потрібно для того, щоб відразу використовувати отримані знання, тим самим швидше закріпити їх.

 

Середовище виконання використовує 4 типи потоку даних, що використовуються при прийомі і відправці файлів, multipart-форм і в інших ситуаціях: Writable, Readable, Duplex і Transform. Вони допомагають додаткам використовувати менше пам’яті при одночасній роботі з великими даними. Ми докладно розповімо про кожного з них. В кінці курсу ви зможете створювати додатки реального часу, а також тестувати їх в цьому середовищі виконання.

З наших відеоуроків ви дізнаєтеся про налагодження додатка в редакторі і консолі, навчитеся робити з Node.js веб-сервер для обробки запитів клієнтів і багато іншого. Такі бази даних як Oracle, MySQL та інші зберігають дані додатки, наприклад товари або користувачів, дозволяючи швидко знаходити потрібну нам інформацію. Тому наші Node.js уроки включають в себе і роботу з БД.

 

Ви можете проходити курс онлайн, поєднуючи його з основною роботою або навчанням, або в нашому офісі в Одесі. Останнє має на увазі також роботу в команді з досвідченими розробниками. Завдяки цьому ви не тільки вивчите Node.js, але і зможете отримати Soft skills.

Запис на курс

SPACELAB

Запис на курс Запис на курс

Для запису на наші курси по Node.js заповніть форму реєстрації на сайті та надішліть її нам. Ми зв’яжемося з вами для попередньої співбесіди. Відразу скажемо, що стати слухачами можуть не всі. Наше навчання безкоштовне, і крім стажування на реальних проєктах ми також пропонуємо слухачам працевлаштування в компанії. Тому всі учасники відбираються на конкурсній основі.

Після того, як ми запросимо вас на наш курс Node.js, ви отримаєте доступ до особистого кабінету. У ньому знаходяться відеоуроки, а також практичні заняття. Не пропустіть шанс стати більш досвідченим веб-розробником і отримати перспективну і престижну роботу в AVADA MEDIA!

НЕ ПРОСТО НАВЧАННЯ, А ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В СЕРЕДОВИЩЕ РОЗРОБКИ

ДЛЯ КОГО: ДЛЯ КОГО:

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

SPACE LAB

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Після навчання та успішного складання всіх завдань кращим студентам буде запропонована робота в команді AVADA-MEDIA віддалено або в офісі компанії за адресою Одеса, вул. Космонавтів, 32

ABOUT
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

КОМАНДА AVADA-MEDIA

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

КОМАНДА AVADA-MEDIA КОМАНДА AVADA-MEDIA

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Напишіть нам

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання? Напишіть нам

+
@
ЗГОДА НА ОБРОБКУ персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Безкоштовне навчання

РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB

найняти команду

розробників розробників

Долучайтеся до нас

+ 38 (097) 036 29 32
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@