Курси по машинному навчанню

БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ З ПРАКТИКОЮ НА РЕАЛЬНИХ
ПРОЄКТАХ З ПОДАЛЬШИМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Курси по машинному навчанню

з працевлаштуванням

Курси по машинному навчанню Курси по машинному навчанню

Програмування – це та сфера, яка з кожним роком охоплює все більше галузей. З’являються нові напрямки і в них можуть досягти висот навіть ті, хто не має глибоких знань в КОДИНГУ. Адже завдяки безлічі можливостей для вивчення та великої спільноти, поріг входження в програмування став істотно нижче, ніж раніше. Однією з найбільш швидко розвиваючихся сфер за останні роки є Machine Learning або машинне навчання. Його активно впроваджують в свої продукти як невеликі компанії, так і технологічні гіганти, на зразок Google або Amazon.

 

Інженери машинного навчання – одні з найбільш високооплачуваних співробітників в світі IT. Інженер машинного навчання – це не стільки програміст, скільки людина, яка знає математичний аналіз, теорію ймовірностей, лінійну алгебру і статистику.

 AVADA MEDIA пропонує вам пройти курс по машинному навчанню. При цьому ви можете займатися в будь-який зручний час і без проблем поєднувати навчання з роботою або навчанням.

 

Переваги вибору машинного навчання

SpaceLab

Переваги вибору машинного навчання Переваги вибору машинного навчання

Машинне навчання – це не нова технологія, але лише в останні роки компанії з усього світу почали активно використовувати і розвивати її. Попит на інженерів МL постійно росте, і навчання в AVADA MEDIA – це відмінний шанс побудувати успішну кар’єру.

 

Завдяки МL програма може самостійно знаходити рішення поставлених завдань. Для цього вона аналізує велику кількість даних, вивчає нюанси і визначає загальні патерни. Область застосування машинного навчання величезна: Google і Яндекс використовують його для показу релевантної реклами, а в соціальних мережах технологія показує персоналізовані пости на основі аналізу поведінки користувача. Система розпізнавання осіб також заснована на машинному навчанні. Інженери МL можуть вибрати будь-який напрямок, в якому вони хочуть розвиватися, адже технологія використовується у всіх галузях.

 

 

Протягом всього курсу слухачі будуть вивчати всі тонкощі роботи з МН. Вони дізнаються про всі види машинного навчання, наприклад, про навчання з учителем. Застосовуючи його, програміст завантажує масив даних і задає мета аналізу, щоб перевірити теорію.

 

Машина проаналізує їх і видасть потрібний результат. Ви також вивчите навчання без вчителя, з підкріпленням і інші його види. Паралельно з цим ви відразу зможете закріпити отримані знання на стажуванні в реальних проєктах, над якими в даний момент працює AVADA MEDIA.

 

Застосування МL неможливо без базових знань в програмуванні. У наш курс також входить введення в мови програмування, найбільш придатних для роботи з МL. Вивчення їх основ, а також принципу роботи з базами даних допоможе вам ефективно використовувати машинне навчання під час вирішення поставлених завдань.

 

Ми пропонуємо не тільки освоєння технології, а й подальше працевлаштування в компанії для тих кандидатів, які найкраще проявлять себе. Таке не пропонують онлайн-школи та університети, де найчастіше слухачі лише вивчають теорію, не підкріплюючи її практикою в реальних проєктах.

Безкоштовні курси програмування зі стажуванням на реальних проєктах
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

SpaceLab

Як проходить наш курс

SpaceLab SpaceLab

Наші фахівці розробили спеціальний план занять. У нього входить як теорія в форматі відеоуроків, так і вирішення реальних завдань на практиці. Завдяки відео-урокам ви дізнаєтеся про всі особливості машинного навчання, а саме:

 

  • Основні види МL. Ви дізнаєтеся про навчання з учителем і без, з підкріпленням і ін .;
  • Типах завдань, які вирішуються за допомогою машинного навчання і штучного інтелекту (кластеризації, регресії, класифікації та ін.);
  • Реалізації на Python;
  • Обробці природної мови.

 

Ви зможете краще заглибитись у технологію та запам’ятати отриманий матеріал, навчитись вирішувати справжні проблеми під керівництвом досвідчених розробників.

Після проходження курсу вас більше не лякатимуть великі обсяги даних, ви навчитеся розуміти алгоритми і правильно використовувати кожен з них для певного виду завдань, створювати візуалізацію та багато іншого. Наш курс відбувається в онлайн-режимі. Однак ви також можете пройти його в нашому офісі в Одесі, де отримаєте навички роботи в команді, побачите робочий процес наших розробників і зможете отримати від них всебічну допомогу.

SpaceLab

Що потрібно, щоб стати слухачем

SpaceLab SpaceLab

Заповніть форму на сайті і відправте її нам. Ми відбираємо слухачів після того, як попередньо проведемо співбесіду з ними. Наше навчання безкоштовне і передбачає можливість подальшого працевлаштування в компанії, а тому ми вибираємо слухачів на конкурсній основі.

Тим, хто найбільше нас зацікавить, ми запропонуємо пройти наш курс і надамо доступ до особистого кабінету. У ньому слухачі знайдуть лекції, записані в форматі відеоуроків. За допомогою них учні і почнуть вивчення машинного навчання і нейронних мереж.

НЕ ПРОСТО НАВЧАННЯ, А ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В СЕРЕДОВИЩЕ РОЗРОБКИ

ДЛЯ КОГО: ДЛЯ КОГО:

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

SPACE LAB

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Після навчання та успішного складання всіх завдань кращим студентам буде запропонована робота в команді AVADA-MEDIA віддалено або в офісі компанії за адресою Одеса, вул. Космонавтів, 32

ABOUT
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

КОМАНДА AVADA-MEDIA

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

КОМАНДА AVADA-MEDIA КОМАНДА AVADA-MEDIA

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Напишіть нам

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання? Напишіть нам

+
@
ЗГОДА НА ОБРОБКУ персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Безкоштовне навчання

РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB

найняти команду

розробників розробників

Долучайтеся до нас

+ 38 (097) 036 29 32
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@