Курси web-програмування

БЕЗКОШТОВНІ УРОКИ ПО WEB-РОЗРОБЦІ З ПРАКТИКОЮ НА РЕАЛЬНИХ
ПРОЄКТАХ З ПОДАЛЬШИМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Курси веб програмування онлайн

зі стажуванням на реальних проєктах

Курси веб програмування онлайн Курси веб програмування онлайн

Однією з професій, що найбільш динамічно розвиваються, є програмування. І це відкриває безліч можливостей навіть перед тими, хто ніколи не працював у цій сфері. Освоїти професію можна навіть не закінчуючи профільний ВНЗ – практика зрештою важливіша за суху теорію. Навчання web програмуванню, наприклад, настільки динамічно розвивається, що традиційні ВНЗ просто не встигають актуалізувати програми.

А головне – не дадуть достатньої практики, але ж саме вона визначає успішність навчання. Тому так актуальні курси web-програмування з працевлаштуванням і практикою на реальних проєктах. І компанія AVADA MEDIA запрошує всіх, хто відчуває сили і бажання оволодіти перспективною справою, пройти безкоштовні курси по веб-розробці зі стажуванням на діючих проєктах компанії під керівництвом досвідчених розробників.

Чому варто вибрати саме web-програмування

SPACELAB

Чому варто вибрати саме web-програмування Чому варто вибрати саме web-програмування

Це розділ програмування, який орієнтований на створення веб-додатків, сайтів та інтернет-магазинів. Все більше сайтів стають динамічними і дозволяють відвідувачам не лише читати представлену інформацію, а й активно взаємодіяти з контентом. Таку взаємодію забезпечують веб-додатки, що працюють саме через браузер. При цьому робота додатків не залежить від операційної системи на стороні клієнта. Як приклад можна назвати:

 

  • додатки з пошуку інформації – фільтри та пошукові системи сайтів і порталів, наприклад, великих інтернет-магазинів;
  • додатки, що дозволяють здійснювати збір, аналіз і зберігання інформації – наприклад, анкети або форми реєстрації;
  • додатки, що використовуються при оновленні сайтів з динамічним контентом.

 

Область застосування веб-програмування неухильно розширюється, а попит на фахівців на ринку постійно зростає. І курси по веб програмуванню від AVADA MEDIA – це дуже добрий початок кар’єри.

Безкоштовні курси програмування зі стажуванням на реальних проєктах
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

Що ми пропонуємо слухачам

SPACELAB

Що ми пропонуємо слухачам Що ми пропонуємо слухачам

Ми пропонуємо вам пройти безкоштовні курси по веб-програмуванню з теоретичною частиною у вигляді докладних відеоуроків. З перших лекцій ви також ввімкнетеся в активну роботу над реальними проєктами під керівництвом досвідчених програмістів компанії AVADA MEDIA. Подивіться наше портфоліо, щоб знати, над чим ми працюємо і наскільки складні проєкти реалізуємо.

 

В такому форматі курси по web-програмуванню не пропонують ВНЗ або традиційні навчальні курси. Підхід, заснований на максимальному залученні майбутніх розробників в реальну діяльність, дозволяє проходити на практиці всі етапи розробки. У процесі навчання ви будете стикатися зі справжніми проблемами і вчитися їх вирішувати. Завдяки цьому безкоштовні курси веб програмування з практикою дозволяють опанувати професію в кілька разів швидше і якісніше, ніж традиційні методики.

 

Розробка веб додатків і сайтів вимагає знання певного набору мов і фреймворків, що дозволяють програмісту реалізувати практично будь-який проєкт. Одним з найважливіших є HTML5 – це сучасна мова розмітки веб-сторінок, що дозволяє, наприклад, відтворювати відео без використання розширень, використовувати всі функціональні можливості мови JavaScript. HTML5 це основа компетенцій веб-розробника.

Навчання веб розробці обов’язково включає і JavaScript – мова, яка дозволяє створювати засоби динамічного взаємодії додатка з користувачем. Працюючи в тісній зв’язці з CSS, JavaScript створює потужні та динамічні сайти, які переводять взаємодію користувача і контенту на якісно новий рівень.

 

І звичайно, неможливо уявити веб-розробника без знання PHP і MySQL. Цей зв’язок двох посад реалізує найбільш зручний на сьогоднішній день підхід до створення веб-додатків і інтернет-сайтів. На мові PHP пишеться переважна більшість сучасних сайтів, MySQL ж є найбільш зручною системою керування базами даних. Навчання веб-програмуванню в AVADA MEDIA обов’язково включає в себе мову PHP і СУБД MySQL.

 

Також разом з вивченням мови PHP обов’язково приділяється час найбільш зручним і широко поширеним фреймворками для роботи з ним – це Laravel і YII2. Фреймворки дозволяють використовувати всі можливості мови максимально повно і надають цілий готовий комплекс програмних рішень для вирішення конкретних завдань.

Як здійснюється набір слухачів

Онлайн курси web програмування

Як здійснюється набір слухачів Як здійснюється набір слухачів

На нашому сайті ви знайдете форму реєстрації для подачі заявки на курс, яку необхідно заповнити. Відразу обмовимося, що ми приймаємо на навчання по веб-програмуванню не всіх слухачів. Після співбесіди заявники проходять відбір. Ми зацікавлені в тому, щоб на безкоштовні курси веб розробки до нас потрапляли тільки найбільш зацікавлені слухачі, які в перспективі стануть членами великої команди AVADA MEDIA.

 

Всім, хто пройшов конкурсний відбір, отримують доступ в особистий кабінет, де розміщені всі навчальні матеріали, перш за все відеоуроки.

Завдання можуть виконуватися як віддалено, так і в нашому офісі в Одесі під керівництвом кураторів і тестувальників, які надають всебічну допомогу. Таким чином ви з перших днів поступово втягується в професію і включаєтеся в процес колективної розробки.

 

Завжди хотіли бути програмістом, але не знали, з чого почати? Курси web програмування в AVADA MEDIA – це ваш шанс опанувати перспективною і прибутковою професією. Не упускайте його!

НЕ ПРОСТО НАВЧАННЯ, А ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В СЕРЕДОВИЩЕ РОЗРОБКИ

ДЛЯ КОГО: ДЛЯ КОГО:

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

SPACE LAB

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Після навчання та успішного складання всіх завдань кращим студентам буде запропонована робота в команді AVADA-MEDIA віддалено або в офісі компанії за адресою Одеса, вул. Космонавтів, 32

ABOUT
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНІ ВІДЕО-УРОКИ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ПРАКТИКА НА РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТАХ КОМПАНІЇ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ДОПОМОГА ДІЮЧІЙ КОМАНДІ РОЗРОБНИКІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ КРАЩИХ СТУДЕНТІВ

КОМАНДА AVADA-MEDIA

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

КОМАНДА AVADA-MEDIA КОМАНДА AVADA-MEDIA

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Напишіть нам

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання? Напишіть нам

+
@
ЗГОДА НА ОБРОБКУ персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Безкоштовне навчання

РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB РЕЄСТРАЦІЯ В SPACELAB

найняти команду

розробників розробників

Долучайтеся до нас

+ 38 (097) 036 29 32
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@