ПОЛИТИКА ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ФАЙЛОВ COOKIES

ПОЛІТИКА ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIES

Дана Політика використання файлів cookies (далі – Політика) визначає які дані (cookies) збираються під час вашого відвідування нашого веб-сайту: https://avada-media.ua/, а також визначає те, як обробляються та використовуються отримані дані (cookies).

  1. Визначення термінів

    • «Адміністрація» – уповноважений володілець Веб-сайту в особі ТОВ «АВАДА МЕДІА», який діючи від імені Веб-сайту обробляє персональні дані, а також визначає мету/цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), виконані за допомогою персональних даних.
    • «Веб-сайт/Сайт» – окрема онлайн-платформа на домені https://avada-media.ua/.
    • «Браузер» – програмне забезпечення для перегляду Веб-сайту в мережі Інтернет.
    • «Користувач Веб-сайту» (далі – Користувач) – особа, яка має доступ до Веб-сайту, за допомогою мережі Інтернет або інших мереж та взаємодіє з або використовує Веб-сайт;
    • «Персональні дані» – будь-яка інформація, пов’язана безпосередньо чи опосередковано з конкретною або визначеною особою (суб’єктом персональних даних), яка є ідентифікованою або може бути ідентифікованою, зокрема, за такими ідентифікаторами як: ім’я, ідентифікаційний номер, дані про місцеперебування, онлайн-ідентифікатор або за одним чи декількома факторами, що є визначальними для фізичної, фізіологічної, генетичної, розумової, економічної, культурної чи соціальної сутності такої фізичної особи.
    • «Суб’єкт персональних даних» – це ідентифікована фізична особа або фізична особа, яка піддається ідентифікації, відносно якої обробляються персональні дані.
    • «Фізична особа, яка піддається ідентифікації» – це особа, яку можна прямо або опосередковано ідентифікувати.
    • «Згода» Суб’єкта персональних даних – це будь-який добровільний, поінформований і недвозначний, конкретний, вільно наданий вираз наміру, яким фізична особа у формі заяви, проявом чітких ствердних дій або вчиненого підтверджуючого акта, за допомогою яких суб’єкт даних вказує, що він або вона погоджується (підтверджує згоду) на обробку своїх персональних даних.
    • «Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або набір дій (операцій) з персональними даними, виконані за допомогою інструментів автоматизації або без використання таких засобів, включаючи збір, реєстрацію, запис, архівування, систематизацію, організацію, структурування, упорядкування, комбінування, уточнення (оновлення, зміни), вилучення, використання, передачу/розкриття (розповсюдження, надання, доступ, надання іншим чином), деперсоналізація, блокування, зберігання, адаптацію, зміну, обмеження, видалення, знищення персональних даних.
    • «Конфіденційність персональних даних» – це вимога із запобігання та недопущення розповсюдженню персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або наявності юридичного чи договірного положення (вимоги).
    • «IP-адреса» – це унікальна мережева адреса вузла в комп’ютерній мережі, побудованій за допомогою протоколу IP.
    • «Пікселі (pixels)» – невеликі цифрові зображення, які є частиною коду на веб-сторінках, які дозволяють іншому серверу вимірювати переглядання веб-сторінки, і часто використовуються в поєднанні з кукіс (cookies).
    • Інші терміни, що вживаються в Політиці конфіденційності, визначені цією Політикою, чинним законодавством України.
  2. Що таке cookies?

«Кукіс (COOKIES)» – це невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на пристрої Користувача.

Для отримання додаткової інформації про файли cookies див. https://allaboutcookies.org/

  1. Коли та навіщо використовуються cookies?

В процесі роботи Веб-сайту Адміністрація може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій як cookies, pixels та локального сховища, інших схожих технологій.

Файли cookies необхідні нам щоб забезпечити найкращий досвід перегляду Користувачем Веб-сайту.

Ці файли допомагають нам дізнатися більше про відвідування Користувачем Веб-сайту для того, щоб ми могли оптимізувати та підлаштовувати відвідування під вимоги та інтереси Користувачів та забезпечити Користувачам ефективне користування Веб-сайтом.

Ми використовуємо файли cookies для того, щоб:

  • Проаналізувати доступ до нашого Веб-сайту, його використання та продуктивність. Ми використовуємо цю інформацію, щоб підтримувати, керувати та постійно вдосконалювати наш Веб-сайт та його послуги;
  • Керувати уподобаннями Користувачів та покращити певні функції на Веб-сайті;
  • Підтримувати заходи безпеки;
  • Відправити Користувачам рекламні повідомлення.

Без використання файлів cookies (в тому числі при їх відключенні) досвід Користувача при відвідуванні Веб-сайту буде менш зручним та ефективним.

  1. Які файли cookies та інші технології ми використовуємо?

Веб-сайт використовує такі типи файлів cookie:

  • необхідні;
  • аналітичні/експлуатаційні;
  • функціональні;
  • рекламні/сторонні.
  • Необхідні файли cookie: ці файли cookie потрібні для належної роботи Веб-сайту. Вони забезпечують доступ до певних функцій Веб-сайту. Без цих файлів cookie деякі запитувані послуги не можуть бути надані.
  • Аналітичні/експлуатаційні файли cookie: ці файли cookie дозволяють збирати дані про те, скільки Користувачів використовують Веб-сайт, який контент обирають під час перегляду, які сторінки відвідують найчастіше. Ці файли cookie збирають лише агреговану або анонімну інформацію, яка не ідентифікує Користувача, а також іншу інформацію, необхідну для покращення функціональності Веб-сайту.
  • Функціональні файли cookie: ці файли cookie використовуються для ідентифікації Користувача, який неодноразово використовує Веб-сайт. Вони допомагають персоналізувати контент, що відображається на Веб-сайті, дозволяють Веб-сайту запам’ятати вибір, який Користувач робить (наприклад, ім’я користувача або регіон, в якому користувач перебуває). Наприклад, Веб-сайт використовує функціональні файли cookie, щоб запам’ятати мовні уподобання Користувача. Ці файли cookie також можна використовувати для запам’ятовування змін, які Користувач вніс в розмір тексту, шрифт та інші частини сторінок, які Користувач може налаштувати. Вони можуть бути встановлені Адміністрацією або сторонніми постачальниками, чиї послуги ми додали на Веб-сайт. Якщо Користувач не дозволить використання цих файлів cookie, деякі або всі служби/послуги Веб-сайту можуть працювати некоректно.
  • Рекламні/сторонні файли cookie: ці файли cookie дозволяють адаптувати інформацію про використання Веб-сайту для представлення реклами або іншої цільової інформації, що становить інтерес для Користувача. Ці файли cookie використовуються для показу реклами, яка більше відповідає інтересам Користувача. Вони також використовуються для обмеження кількості переглядів реклами та для вимірювання ефективності рекламної кампанії. Вони запам’ятовують, що Користувач відвідав Веб-сайт, і ця інформація може бути передана іншим організаціям, наприклад рекламодавцям. Це означає, що після відвідування сайту Користувач може побачити рекламу Веб-сайту в інших місцях Інтернету.

Веб-сайт використовує такі категорії cookie та технологій:

  • Постійні файли cookie: ці файли cookie зберігаються у Браузері пристрою Користувача та використовуються під час кожного відвідування нашого Веб-сайту. Ці файли cookie допомагають нам запам’ятовувати налаштування та уподобання Користувача, щоб зробити наступне відвідування Користувача зручнішим. Наприклад вони запам’ятають мовні уподобання Користувачів під час наступного відвідування.
  • Сеансові файли cookie: це тимчасові файли cookie, що залишаються в архіві Браузера Користувача, доки Користувач не залишить наш Веб-сайт. Інформація, яку ми отримуємо, використовуючи ці файли cookie, допомагає нам проаналізувати шаблони веб-трафіку, виявити та усунути проблеми, забезпечуючи кращу навігацію.
  • Рекламні файли cookieдозволяють виводити для Користувача відповідні рекламні оголошення для оцінки ефективності рекламної кампанії, аналізуючи взаємодію Користувача з оголошеннями рекламодавця. Наприклад, це допомагає нам визначити, скільки разів Користувачі натискали рекламу та відвідали веб-сайт рекламодавця.
  1. Як довго зберігаються cookies?

Тривалість перебування файлу cookie на пристрої перегляду Користувачем Веб-сайту залежить від того, чи він є «постійним» або «сеансовим» файлом cookie.

Сеансові файли cookie залишаться на пристрої Користувача, поки Користувач не припинить перегляд Веб-сайту.

Постійні файли cookie залишаються пристрої Користувача, доки не закінчиться термін їх дії, відповідно до мети та цілей обробки персональних даних, відповідно до цієї Політики або вони не будуть видалені/знищені.

  1. Сторонні сервіси

Наш Веб-сайт може містити посилання на сторонні веб-сайти або додатки.

Сторонні веб-сайти можуть також використовувати файли cookie. Ми не контролюємо ці сторонні веб-сайти та не несемо відповідальності за файли cookie, які вони встановлюють або надають доступ до них. Якщо Користувач переходить по одному з цих посилань або додатків, треба звернути увагу, що кожен з них матиме власну політику щодо файлів cookie. Тому перед використанням інших веб-сайтів або додатків Користувач повинен окремо ознайомитись з політикою щодо файлів cookie цих веб-сайтів або додатків.

Треті особи, такі як рекламні мережі та постачальники зовнішніх служб, можуть використовувати файли cookie, pixels або подібні технології для збору інформації про відвідування Користувачем нашого Веб-сайту. Ця інформація використовується для надання Користувачу більш відповідної реклами на нашому Веб-сайті або іншому Інтернет-ресурсі. Ми не маємо контролю над використанням сторонніх файлів cookie, які регулюються політикою конфіденційності/щодо використання файлів cookie третіх сторін.

  1. Порядок скасування згоди або видалення файлів cookies

Користувач завжди може скасувати згоду на використання файлів cookies на своєму пристрої, змінивши налаштування Браузера на пристрої. Місцезнаходження налаштувань залежить від типу Браузера, який використовує Користувач.

Користувач може видалити файли cookies, які він прийняли раніше.

Для цього Користувач повинен дізнатися, який Браузер він використовує, а потім натиснути на відповідне посилання:

Якщо Користувач використовує кілька різних Браузерів, він повинен видалити файли cookies у всіх Браузерах.

 

ПРИМІТКА: Якщо Користувач вирішить заблокувати cookie, які ми встановили на Веб-сайті, то, можливо, не матиме повного або часткового доступу до використання Веб-сайту.

Свяжитесь с экспертами

Появились вопросы?

Свяжитесь с экспертами Появились вопросы?

+
@
Согласие на обработку персональных данных

Пользователь, оформляя заявку на сайте https://avada-media.ua/ (далее – Сайт), соглашается с условиями настоящего Согласия на обработку персональных данных (далее — Согласие) в соответствии с Законом Украины «Про захист персональних даних». Принятием (акцептом) оферты Согласия является отправка заявки с Сайта или заказ у Оператора по телефонам Сайта.

Пользователь дает свое согласие на обработку своих персональных данных со следующими условиями:

  1. Данное Согласие дается на обработку персональных данных как без, так и с использованием средств автоматизации.
  2. Согласие распространяется на следующую информацию: ФИО, телефон, электронная почта.
  3. Согласие на обработку персональных данных дается в целях предоставления Пользователю ответа на заявку, дальнейшего заключения и выполнения обязательств по договорам, осуществления клиентской поддержки, информирования об услугах, которые, по мнению Оператора, могут представлять интерес для Пользователя, проведения опросов и маркетинговых исследований.
  4. Пользователь, предоставляет Оператору право осуществлять следующие действия (операции) с персональными данными: сбор, запись, систематизация, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), использование, обезличивание, блокирование, удаление и уничтожение, передача третьим лицам, с согласия субъекта персональных данных и соблюдением мер, обеспечивающих защиту персональных данных от несанкционированного доступа.
  5. Персональные данные обрабатываются Оператором до завершения всех необходимых процедур. Также обработка может быть прекращена по запросу Пользователя на электронную почту: info@avada-media.com.ua
  6. Пользователь подтверждает, что, давая Согласие, он действует свободно, своей волей и в своем интересе.
  7. Настоящее Согласие действует бессрочно до момента прекращения обработки персональных данных по причинам, указанным в п.5 данного документа.

Присоединяйся к нам

Отправить резюме

+
@

Свяжитесь с нами любым удобным для Вас способом:

+ 38 (097) 036 29 32
Файлы cookies
Пожалуйста, разрешите использование cookies для более эффективной работы с сайтом