AVADA-MEDIA

Конфігуратор унікальних футболок і толстовок

Конфігуратор унікальних футболок і толстовок

AVADA-MEDIA

Конфігуратор унікальних футболок і толстовок AVADA-MEDIA

Звичайні однотонні футболки багатьом здаються нудними, а футболки з поширеними принтами – занадто банальними. З поширенням технологій якісного друку на футболках ця послуга стає все більш затребуваною. І якщо у вас є бізнес друку на футболках – напевно вам захочеться дати вашим потенційним клієнтам інструмент, за допомогою якого вони могли б сформулювати футболку або толстовку з власним малюнком.

Компанія AVADA MEDIA пропонує розробку конфігуратора футболок під ключ. За допомогою веб-додатка користувач зможе підібрати потрібну йому базову футболку, толстовку або реглан. Користувач вибирає розмір, колір, а потім заходить в меню додавання малюнка. Також є можливість вибрати сторону, на яку буде нанесена печатка, якщо ви надаєте послугу двостороннього друку. Крім того, користувач може вибрати метод нанесення зображення.

Переваги конфігуратора

AVADA-MEDIA

Переваги конфігуратора AVADA-MEDIA

Конструктор зображень може включати в себе ваш власний каталог малюнків, з якого користувач вибере цікавий варіант. Крім того, можна додати можливість зміни колірної гами малюнка. Але найцікавіший варіант для користувача – це можливість додати власний малюнок, який буде завдано на футболку або толстовку і встановити його розмір в друкованому варіанті. В такому випадку він отримає унікальну річ, якої немає більше ні в кого.

Можливість додавати власні малюнки – це ще і відмінний шанс на отримання корпоративних замовлень на друк футболок і толстовок до різних заходів, конференцій, змагань, для нових співробітників і так далі. У цьому випадку вся взаємодія замовника з вашою компанією значно спрощується, так як користувач додає вже готовий для друку файл. При необхідності в конфігуратор може бути доданий плагін автоматичної конвертації файлів в потрібний формат з перевіркою всіх кольорів.

Крім завантаження свого файлу, ми можемо додати можливість конструювання дизайну прямо в конфігураторі. Можливості конструктора задаються при розробці і для кожного конкретного замовника можуть відрізнятися. Наприклад, він може включати текстовий редактор з великою кількістю доступних шрифтів і навіть графічний редактор.

Після додавання свого дизайну користувачеві залишиться тільки сформувати замовлення, вказавши кількість футболок або толстовок кожного розміру, і відправити його на прорахунок. Також результати можна завантажити в файл і зберегти для подальшого використання.

Готовий макет також можна розглянути з усіх боків завдяки використанню технології WebGL, яка реалізує тривимірну графіку в браузері на базі HTML5. Саме веб-додаток також працює в браузері, причому завдяки відмінній оптимізації додатка воно коректно запускається на всіх сучасних пристроях, включаючи мобільні телефони.

Первісна база зображень завантажується в конфігуратор – вона може бути надана замовником або створена нашими дизайнерами. Для цього ми використовуємо програми blend4web, 3DS Max і Photoshop. Вони дозволяють задати максимально реалістичну текстуру моделей одягу та освітлення, якщо це потрібно. Сам конфігуратор програмується на JavaScript – мовою, яка працює в будь-якому браузері.

Конфігуратор від AVADA MEDIA

AVADA-MEDIA

Конфігуратор від AVADA MEDIA AVADA-MEDIA

Замовивши в компанії AVADA MEDIA онлайн-конфігуратор футболок і світшотів, ви отримаєте надійний маркетинговий інструмент для залучення нових користувачів і утримання вже існуючих клієнтів. Крім того, ви значно спрощуєте взаємодію з клієнтами, які тепер зможуть сформувати замовлення без взаємодії з вашими менеджерами.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом